S2 Atelier – Naarden Vesting

We zien je graag terug in ons S2 atelier!

Bekijk onze agenda hieronder of kom gerust langs op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. We zijn van april tot oktober open.

Agenda S2 Houtatelier

Schommeldag 1 september

zondag 1 september
13:00 - 17:00
schommel-proeverij-naarden-vierkant

Kom gerust deze zondag langs om proef te zitten. Op deze schommeldag hangen we onze modellen, op zodat je in alle rust de schommels kunt uitproberen. Tot dan!

Schommeldag 29 september

zondag 29 september
13:00 - 17:00
loveseat schommelbank

Twijfel je nog over de aanschaf van een schommel? Kom dan zondag langs om proef te zitten! We hangen allerlei modellen op die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Hopelijk zit er een mooie schommel voor je tussen en anders maken we graag een schommel voor je op maat.

Kunst en ambacht in Naarden-Vesting

Chiel Kuijl is beeldend kunstenaar, houtbewerker en schommelmaker. Chiel maakt installatiekunst in het binnen- en buitenland: Enorme bewegende netwerken van touw die een organische architectuur vormen. Door te schommelen voel je de structuur van het werk en kom je een beetje los van de wereld.

Mascha Charapov maakt de mooiste dingen van leer en textiel. Ze is gek op mooie stoffen en is altijd op zoek naar bijzondere pareltjes. Als creatieve maker houdt ze ervan om van bestaande materialen en dierbare stoffen nieuwe objecten te maken. Haar werk is gemaakt met liefde en aandacht en veel oog voor detail.

Guus Blessing is bosbouwer in het Gooi. Hij is onze bomenkenner en houtzager. Hij bezit een onuitputtelijke kennis over de  geschiedenis van het Gooi en de bomen die er groeien. Guus weet het verhaal achter de boom waar je plank van gezaagd is.