Verhuur

Onze locatie in Naarden-Vesting is een buitengewoon mooie plek met een sprookjesachtige sfeer. De plek bestaat uit een historisch oude bunker, half verscholen in een vestingwal, en een open buitenruimte.
De bunker is gelegen tussen de binnen- en de buitengracht van de Vesting. Rondom omgeven door prachtige oude lindes. Als de bomen in blad staan vormen ze een verkoelend groen afdak tijdens de zomermaanden.
Het is hier heerlijk rondhangen op onze schommels.  

De locatie is beschikbaar voor verhuur, voor bijvoorbeeld:

  • fotoshoots
  • feestelijke gelegenheden
  • borrels

Wij faciliteren de locatie met onze schommels, robuuste houten tafels en onze unieke sfeer. Indien gewenst kunnen we de dit ook op jouw locatie naar wens realiseren.

Zoek je een unieke locatie voor een bijzondere gelegenheid, neem dan contact met ons op.

Historisch weetje:
De bunker is van origine als schuilplaats aangelegd in 1904. Het was bestemd voor 40 man infanterie en de bediening en munitie voor 2 kanonnen. De muren zijn extra dik, de bovenkant bestaat uit beton, liggend op een laag van spoorrails. De afdekkende zandlaag diende vooral als bescherming tegen de invloed van het weer. Het gebouw is verdeeld in twee ruimtes, een schuilplaats en een munitiemagazijn.

We zijn blij dat we de historische bunker in de huidige tijd als creatieve werkplaats mogen gebruiken. De naam S2 verwijst naar bunker S, gelegen aan de andere kant van de vestinggracht op bastion Promers.